Hoe een afspraak vast te leggen

Een afspraak maken kan online door op de knop ‘Maak een afspraak’ te klikken bij de arts waar u een afspraak wenst. Bij het vastleggen van de afspraak kan u steeds aanduiden dat u een bevestiging wenst te ontvangen via e-mail of per SMS.

Een afspraak maken kan ook altijd telefonisch op het nummer 03/485.81.26.

Bij luchtwegenklachten hoeft u niet langer telefonisch contact op te nemen alvorens een afspraak in te boeken, maar een zelftest wordt wel aanbevolen. 

Dr. Monique Van Ocken

Huisarts

Dr. Dorien Mannens

Huisarts in opleiding (HAIO)

Richtlijnen voor het maken van een afspraak

Indien u een afspraak wenst voor 2 personen, gelieve dit duidelijk te melden en 2 afzonderlijke afspraken te reserveren.

Probeer steeds op tijd te komen. Wanneer u niet tijdig op de raadpleging kan zijn, gelieve ten laatste 1 uur voor de geplande afspraak te annuleren.

Voor het invullen van allerhande attesten maakt u best een afspraak. Voor inzage in het dossier is immers ook tijd nodig.

Voor het afleveren van voorschriften maakt u ook best een afspraak. Dit biedt immers een gelegenheid tot medische controle en zo nodig aanpassing van de medicatie.

Als u met de wagen komt, parkeert u op de openbare weg. Een fietsenstalling is voorzien in het tuintje achteraan in de praktijk.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden gereserveerd enkel voor patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen.

Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch worden aangevraagd op het nummer 03/485.81.26. en dit liefst vóór 12.00u wanneer het bezoek op dezelfde dag moet plaatsvinden. Vermeld steeds naam, voornaam en het volledige adres.

Een exact tijdstip voor huisbezoek kan niet worden afgesproken. Er wordt een tijdspanne gegeven waarin u de arts kan verwachten. Gelieve hiermee rekening te houden.